Start
www.BioMedica-ks.com
Vizioni Evropian PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 02 September 2010 21:05

Për të parën herë në Kosovë dhe rajon, shkolla e lartë profesionale e mjekësisë BioMedica u ofron gjeneratave të reja, mundësinë për studim në kushte moderne të studimit dhe praktikës me planprograme evropiane.

BioMedica synon që të ngrisë nivelin profesional dhe shëndetësor në Kosovë dhe rajon, duke përgatitur profesionist në fushat e:

  • Infermierisë emergjente
  • Laborator
  • Fizioterapisë sportive

 

 

Sondazhe!

Sa mendoni se ndikon niveli akademik i punonjesve shendetsor ne Kosove, ne sherbimet shendetsore ne Kosove?
 

Vizitorë On Line

We have 1 guest online

Mundësuar nga:

GRELORGEN
Main page Contacts Search Contacts Search